De pizzaovens

HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS

De meeste pizzaovens zijn vaak honderden kilogram zwaar. Wij beschikken over kleine mobiele pizzaovens die toch een kern (vloer en gewelf) hebben van chamotte stenen, de steen waarop je pizza hoort te bakken. De ovens worden met hout gestookt en pizza’s bak je in 1,5 tot 2 minuten met een temperatuur van rond de 380 graden.

 

De kern van alle ovens is vergelijkbaar. De stookruimte is onder de bakvloer geplaatst waardoor de oven een handzame kleine afmeting heeft.

De bakvloer is 30cmx30cm of 40cmx40cm, groot genoeg voor een gemiddelde pizza. Je kunt er voor kiezen zelf de pizza’s te maken en bakken en deze als pizzapunten uit te delen. Maar wat ook leuk is, dat iedereen zijn eigen pizza maakt en punten deelt met anderen.

ELEKTRISCHE PIZZAOVENS

Deze elektrische pizzaoven is voorzien van een vuurvaste ovensteen zoals die ook gebruikt wordt in de traditionele houtgestookte ovens.

 Pizzaoven_Napoli_rood

 

Afmeting: 31,5 x 37,5 x 25 cm

 

 

Wat maakt deze oven zo speciaal

De pizzaovens betrekken we rechtstreeks van de importeur,  vanuit Italië, waar ze met passie geproduceerd worden.

Met de elektrische pizzaoven bakt u in slechts 4 à 5 minuten een overheerlijke, krokante pizza. Dankzij de traditionele vuurvaste ovensteen wordt de pizzabodem lekker knapperig, zoals deze volgens Italiaans recept behoort te zijn. Zowel vers gemaakte als diepvriespizza’s tot Ø 31 cm kunnen perfect gebakken worden in onze ovens, met een instelbare temperatuur van 190 tot ca. 450 °C.

Met de pizzaoven Napoli van Optima by Gabriela Ferrari haalt u al meer dan 20 jaar beproefde kwaliteit in huis, voor een authentieke Italiaanse smaakbeleving. De uitvoering in Colore Rosso (Ferrari Rood) roept direct het Italië gevoel op.

Kort samengevat:

  • overheerlijke pizza’s in 4 à 5 minuten
  • instelbare temperatuur van 190 tot ca. 450 °C
  • vers gemaakte en diepvriespizza’s
  • zakelijk en thuisgebruik
  • buiten en binnen
  • beproefde kwaliteit

PIZZARETTE STONE – PIZZA GOURMET

De Pizzarette Stone is voorzien van een vuurvaste ovensteen zoals die ook gebruikt wordt in de traditionele houtgestookte ovens.

heerlijk pizza gourmetten met deze Pizzarette Stone

Gezellig aan tafel pizza gourmetten met deze 6-persoons Pizzarette Stone. De enige echte Pizzarette Stone heeft een terracotta koepel en een echte ovensteen waarop gebakken wordt.

Bij de Pizzarette kunnen wij speciaal op maat gemaakte mini pizza bodems leveren.

De pizza’s zijn in 5/6 minuten klaar.  Terwijl u eet maakt u alvast de volgende klaar.

Pizza Gourmetten is een feest voor jong en oud en voor elke gelegenheid!