Workshop pizza maken

Voor groepen van 5 tot 50 personen.

Op werkdagen tussen 12:00 en 16:00uur verzorgen wij op locatie workshops pizza maken. En eten natuurlijk.

Leuk als lunch activiteit tijdens een teamuitje of vergadering.

Het meest geschikt hiervoor is de Napoli oven. Wij beschikken over meerdere ovens zodat er voldoende capaciteit is om in korte tijd veel pizza’s te bakken.

Vooraf wordt in overleg de grootte van de deegbol gekozen (bepalend voor de grootte van de pizza) of de grootte van de kant-en-klare pizzabodem en ook de aangeboden ingrediënten.

In groepjes van 2-6 personen wordt het deeg uitgerold. Vervolgens bestreken met pizzasaus en bestrooid met kaas. Daarna verder belegd met verse ingrediënten naar keuze. Dan kan de pizza de oven in …… 5 minuutjes.  En dan smullen maar.

Vraag naar de mogelijkheden.

Pizza workshop op de Veluwe, Veluwezoom en IJsselvallei.
Wij zoeken nog organisatie en locatie partners!